Haapamäen havaintotila

Kokous-ja juhlatila 40-50 hlölle. Mukavan tunnelmallinen täysin omassa rauhassa oleva kokoustila. Tilalla videotykki,valkokangas, langaton netti ja kauittimet. Maukkaat suomalaisesta ruuasta tehdyt menut tarjoavat vatsan täytettä tarvittaessa. Mahdollisuus myös ruokailla tilan kolmella laavulla päivän aikana.

Kokoustilat

Kokoustilat 40-50 henkilölle.

Savusauna

Metsäisen lammen rannalla sijaitsee savusauna,jossa saa makoisat löylyt. Kesällä lammessa voi käydä viilentymässä. Saunalla on saunatupa, jossa voi iltaa jatkaa istuskellen sekä nauttien takkatulen loisteesta. Tuomme saunalle iltapalaa kevyemmin tai tuhdimmin - kuinka vain haluatte. Saunaan sopii 6-7 hlöä kerrallaan ja Tuvassa mahtuu istuskelemaan n. 10-15 hlöä. Savusaunan vuokraan kuuluu myös lammen lähellä oleva laavu.

Rengin Tupa

Kävelymatkan päässä löydät tunnelmallisen vanhan ajan pihapiirin. Siellä on pieni rengintupa, jossa voi kesäisin kokoustaa omassa rauhassa max. 15 hlöä. Ruokailut onnistuvat tuvalla, kokoustilalla tai sorsakosteikon laavulla luonnon tulella.

Savupirtti

Astuessasi sisään savupirttiin matkaan vauhdilla vuosia taaksepäin. Pirtissä voi kesäisin kokoustaa max  15 hlöä.

Laavut

Tilalla on kolme laavua luontopoluilla. Laavut ovat asiakkaiden käytössä tilauksesta. Kaikilla laavuilla on tulipaikat ja tilauksesta polttopuut.

Tilan eläimet

Tilalla asustaa tilan reki-ja kärrihevonen " Paroni". Ruuna on jo 21-vuotias reipas lämminverinen. Kaverina Paronilla on " Vihtori" 28-vuotias pirteä vanhamies. Rodultaa tämä ikiliikkuja on Shetlanninponi. Koiria tilalla on kolme isomunsterinseisojaa. Koirat toimivat aktiivisesti metsästyskoirina ryhmille.

2